Välkommen till Däckteam i Västerås

Hos Däckteam i Västerås hjälper vi till med allt som har med däck att göra. Stort sortiment av däck till personbil, husbil, lastbil, grävmaskiner, dumper och mycket mer.

Vi utför reparationer och service på personbil, husbil, lätta lastbilar och MC.

Vi har finansiering via:

Välkommen med ditt fordon till Däckteam Västerås.

Ring nuTidsbokning onlineWebshop

Däckhotell

Välkommen till oss på Västerås Däck!

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med närmare 150 anslutna verkstäder över hela landet. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet.

Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Så här startade det…

Västerås Däck AB grundades 2008 av Jarl Eriksson och gick då med i kedjan Däckteam. Vi finns idag på Tunbytorp i Västerås där vi servar allt från stora dumpers, grävmaskiner, lastbilar, personbilar, husbilar, husvagnar, motorcyklar, mopeder
till övriga småhjul som kärror och pirror.

Vi har drop-in under högsäsong, där vi har stor kapacitet att kunna ta emot kunder med kort varsel.

Senaste utökningen har vi gjort med ett nytt förvaringssystem för personbil, där vi tar hand om era däck under säsong. Vi satsar även mer på bilverkstadsidan, utbildning samt korta väntetider. Vi kommer även jobba med mobil verksamhet under våren 2020 där vi besöker våra kunder på plats för lastbilar, entreprenad och jordbruk.

Vår ambition

Kunden i fokus, kunnig och trevlig personal samt ett brett sortiment i stans renaste verkstäder!