Välkommen till Däckteam i Västerås

Hos Däckteam i Västerås hjälper vi till med allt som har med däck att göra. Stort sortiment av däck till personbil, husbil, lastbil, grävmaskiner, dumper och mycket mer.

Vi utför reparationer och service på personbil, husbil, lätta lastbilar och MC.

Vi har finansiering via:

Välkommen med ditt fordon till Däckteam Västerås.

Ring nuTidsbokning onlineWebshop

Däckhotell

Driving home for Cristmas

När du kör hemåt för att fira jul med dina nära och kära är det bra att ha fräscha vinterdäck på bilen.
Det är ofta mycket trafik dagarna runt jul och om det sen också blir dåligt väder med snö och is så kan det bli riktigt slirigt på vägarna. Det är också smart att ta med sig en spade och en påse med sand ifall olyckan skulle vara framme och man hamnar i diket med bilen. Att skotta bort snö som ligger framför hjulen och fylla på med sand kan göra underverk när du försöker köra loss bilen igen.
Familjen väntar på dig och julen är ju den mest magiska tiden på året! Det är en tid då man samlas med familj och vänner för att utbyta gåvor, berätta historier, dela skratt och skapa nya minnen.
Julen har sitt ursprung i en gammal romersk fest som kallades Saturnalia och som firades i slutet av december. Romarna utbytte då gåvor i form av mat och dryck som innehöll dadlar, fikon och honungskakor som symboler för lycka under det kommande året. Denna tradition utvecklades så småningom till det som vi känner till som dagens festligheter – att dekorera hemmen med vintergröna kransar gjorda av hasselblad för att symbolisera evigt liv, att hänga upp mistel för hälsa och fruktbarhet, att bränna julstockar som sades ge lycka när de brändes under vintersolståndet och att sätta upp krubbor med Maria, Josef och Jesus; göra strumpor som fylldes med frukter och nötter som ansågs ge överflöd under det kommande året, placera adventskransar vid ytterdörrarna som symboliserar gästfrihet och fred, sjunga sånger om änglar som förkunnar Jesu födelse i Betlehem eller utbyta gåvor i form av guld, rökelse och myrra för att fira Jesu födelse under julen.
Men nuförtiden så ger vi varandra lite andra sorts julklappar, t ex strumpor och tröjor. Ett riktigt bra förslag på julklapp är annars en värdecheck som ska användas till att köpa vinterdäck eller till att skaffa däckhotell. Det är en julklapp som både kan rädda liv och ge mottagaren ett fint tillskott till kassan.

En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Västerås Däck!